Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Τι κάνουν τα ζώδια... παντρεύονται;

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF







Τι λέει η Αστρολογία για τον γάμο; Ποια ζώδια κάνουν για γάμο και ποια προτιμούν την ελευθερία;



Ποια είναι σύμφωνα με την αστρολογία, τα καλά ταιριάσματα μεταξύ των ζωδίων στον γάμο; Ποια είναι χρονιά γάμου για το ζώδιό σας. Η απάντηση στο ερώτημα «πότε θα παντρευτώ» μέσα από την αστρολογία! Προβλέψεις για τον επικείμενο γάμο σας!



Ποια ζώδια παντρεύονται πιο εύκολα.



Υπάρχουν ζώδια που η κυριότερη προτεραιότητά τους είναι ο γάμος (Κριοί, Ζυγοί) και άλλα που αποτελεί το τελευταίο μέλημά τους (Υδροχόοι, Λέοντες, Δίδυμοι, Τοξότες). Η ανάγκη της συντροφικότητάς όμως είναι υπαρκτή σε όλους, διαφέρει μόνο το ζητούμενο.



Έτσι οι Κριοί και οι Ζυγοί εξαιτίας της ανάγκης τους για συντροφικότητα, παντρεύονται συνήθως σε νεαρή ηλικία βιαστικά, με αποτέλεσμα να το μετανιώνουν όταν διαπιστώνουν ότι ο σύντροφος δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους.



Ποιά ζώδια παίρνουν πιο δύσκολα απόφαση για γάμο.



Οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί, παντρεύονται μετά από ώριμη σκέψη και σπάνια χωρίζουν. Μάλιστα οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, δεν χωρίζουν ακόμα και αν δεν υπάρχει πλήρης κατανόηση στον γάμο, γιατί το θεωρούν σαν έλλειψη σεβασμού στην παράδοση ή σαν κοινωνική κατακραυγή, ενώ οι Ταύροι και οι Σκορπιοί δεν έχουν την τάση να χωρίζουν εξαιτίας της σταθερότητάς τους και της κτητικότητάς τους.



Ποιά ζώδια είναι “των άκρων” στο θέμα “Γάμος”.



Οι Υδροχόοι και οι Λέοντες συνήθως δεν… προλαβαίνουν να παντρευτούν. Είναι τόσο πολυάσχολοι με τον εαυτό τους και τα ενδιαφέροντά τους, που δεν μπορούν να περιοριστούν μέσα σε έναν γάμο.



Οι Δίδυμοι και οι Τοξότες, καθώς και οι Παρθένοι και οι Ιχθύες, είναι από τα ζώδια που τείνουν να κάνουν τους περισσότερους γάμους, κυρίως αν παντρευτούν σε νεαρή ηλικία.



Ας δούμε όμως αναλυτικά όλα τα ζώδια στο θέμα «γάμος» και την αντίστοιχη απάντηση στην ερώτηση «πότε θα παντρευτώ»;



Επιλέξτε το ζώδιο σας και μάθετε όλα όσα αφορούν εσάς και το θέμα “γάμου”. Πως αντιμετωπίζετε το γάμο. Πότε θα παντευτείτε, προβλέψεις με ημερομηνίες που ευνοείστε για γάμο. Με ποιά ζώδια ταιριάζετε για γάμο.



ΚΡΙΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ



Είστε από τα ζώδια που δεν σας αρέσει να είστε μόνοι σας και έχετε έντονη ανάγκη να συνυπάρχετε με κάποιον άλλο. Παρόλο που φαίνεστε εξωτερικά αυθόρμητοι και τολμηροί, μέσα σας είστε αρκετά ρομαντικοί και λαχταράτε να συναντήσετε τον ιδανικό για σάς σύντροφο.



Χρειάζεστε μια σχέση αρμονική, και ήρεμη. Θέλετε να σας λατρεύουν και να νιώθετε ότι μπορείτε να επηρεάσετε τη σκέψη και τη συμπεριφορά του συντρόφου σας.



Όσο «άτακτοι» είστε στην νεαρή σας ηλικία, τόσο συνετοί γίνεστε όταν έρχεται η ώρα να επιλέξετε ένα σύντροφο για γάμο. Θα πρέπει να προσέξετε την αφοπλιστική σας ειλικρίνεια και να γίνετε πιο ευέλικτοι, προκειμένου να πετύχετε στο γάμο σας. Επίσης η έντονη παραδοσιακή ανεξαρτησία σας δεν σας επιτρέπει να «μοιράζεστε» πράγματα, και αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να μάθετε μέσα στο γάμο.



Πάντως οι προοπτικές φαίνονται καλές, καθώς θα προσελκύσετε έναν «διπλωμάτη» σύντροφο που θα ξέρει να μην σας κοντράρει ευθέως, αλλά να χρησιμοποιεί και «άλλα κόλπα» για να σας «φέρει στα νερά του».



Παραδοσιακά «ταιριάσματα»: Με τα υπόλοιπα «πύρινα» ζώδια: Λέοντες και Τοξότες. Με Ιχθύες, Ταύρους και Ζυγούς.



Πότε θα παντρευτώ: Διανύετε μια αποφασιστική περίοδο. Όσοι παραμένετε ελεύθεροι (ενώ διατηρείτε ήδη σχέση), ίσως έρθετε αντιμέτωποι με επαγγελματικές και οικογενειακές εκκρεμότητες οι οποίες θα γίνουν αιτία να καθυστερήσει ο γάμος σας. Έτσι για το άμεσο μέλλον πιθανόν να «παγώσετε» κάπως την ιδέα του γάμου και αν υποστείτε πιέσεις, τόσο το χειρότερο.



Οι αδέσμευτοι, προετοιμαστείτε μέσα στο 2012 -ιδιαίτερα το καλοκαίρι, με την Αφροδίτη και τον Δία τους Διδύμους)- να συναντήσετε το ιδανικότερο άτομο που έχετε γνωρίσει ποτέ! Έτσι πιθανόν να φάμε κουφέτα, προς το τέλος του 2012 (μετά τον Οκτώβριο όταν ο Κρόνος «φύγει» από τον τομέα γάμου) μέχρι τα μέσα του 2013.



ΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ



Θέλετε να κάνετε οικογένεια και να αφιερώσετε τον χρόνο σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα.



Πιστεύετε έντονα στην πίστη και στις σταθερές σχέσεις, είστε ρομαντικοί, τρυφεροί και στοργικοί. Σπάνια μπαίνετε στον πειρασμό να απομακρυνθείτε από τη συζυγική εστία, ενώ είστε πολύ κτητικοί, και ζηλότυποι, όταν νιώσετε ότι η προσοχή του συντρόφου σας αποσπάται.



Το ενδιαφέρον σας για το σύντροφο είναι κάτι που θα παραμείνει σταθερό καθ’ όλη την διάρκεια της σχέσης και θα αντέξει ακόμα και μέσα στην ρουτίνα της συζυγικής ζωής. Δείχνετε επίσης μεγάλο ενδιαφέρον για το περιβάλλον του σπιτιού σας, που θέλετε να είναι όμορφο και φυσικά να σας παρέχει όλες τις υλικές ανέσεις. Ο έρωτας για εσάς περνά από τον οισοφάγο και το στομάχι, με αποτέλεσμα να το «ρίχνετε» συχνά στη μαγειρική.



Θα προσελκύσετε έναν ισχυρό και δυναμικό σύντροφο που θα έχει μεγάλη δημιουργικότητα και δύναμη να πετυχαίνει στη ζωή του.



Παραδοσιακά «ταιριάσματα»: Με τα υπόλοιπα «γήινα» ζώδια: Παρθένους και Αιγόκερους. Με Κριούς και με Καρκίνους, με Ιχθύς. Με άλλον Ταύρο.



Πότε θα παντρευτώ: Γενικά, οι Ταύροι θα περάσετε μια εξαιρετικά καλή φάση της αισθηματικής σας ζωής. Όσοι έχετε ήδη κάποια σχέση, ήδη από τώρα μπορείτε να προγραμματίσετε το γάμο σας, ο οποίος ίσως και να γίνει μέχρι τον Ιούνιο του 2012 με τον Δία στο ζώδιό σας. Από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο φέτος είναι η καταλληλότερη εποχή για να μπείτε στη διαδικασία της πρόβας του νυφικού σας.



Αν πάλι βρίσκεστε «στο ψάξιμο», το καλοκαίρι προετοιμαστείτε να γνωρίσετε έναν έρωτα που θα σας οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας μετά από δύο χρόνια περίπου (το 2014).



ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ



Υπάρχει μια απροθυμία σε κάθε σοβαρή δέσμευση και πραγματικά θα ήταν καλύτερα να το σκεφτείτε πολύ καλά πριν παντρευτείτε.



Ίσως νιώθετε ότι ο γάμος θα περιορίσει τις προοπτικές σας για ανάπτυξη. Οποιοσδήποτε συνάψει μια σχέση μαζί σας, - έστω και για μικρό χρονικό διάστημα – θα σας βρει στοργικούς, ενδιαφέροντες, τολμηρούς, περιπετειώδεις, αλλά η αστάθεια και η ευκολία με την οποία μπορείτε να παραμελήσετε το σύντροφό σας θα γίνει αιτία, να «κάψετε» πολλές καρδιές μέχρι να κατασταλάξετε.



Συνήθως παντρεύεστε αργότερα σχεδόν από όλα τα άλλα ζώδια. Ο γάμος έρχεται εξαιτίας της ανάγκης σας για συντροφιά περισσότερο, παρά της ανάγκης σας για σεξ, παιδιά ή ασφάλεια και φυσικά αφού έχετε εξασφαλίσει από πριν μια καλή συμφωνία ελευθερίας.



Ευτυχώς θα προσελκύσετε έναν σύντροφο φιλελεύθερο και ανεξάρτητο που θα μοιράζεται την ανάγκη σας για ελευθερία, η οποία όμως θα δίνει ποιότητα στην σχέση σας. Δεν θα απομακρυνθείτε ποτέ αν η οικογενειακή σας ζωή είναι ικανοποιητική.



Παραδοσιακά «ταιριάσματα»: Με τα υπόλοιπα «αέρινα» ζώδια: Με Ζυγούς, Υδροχόους, Κριούς, Λέοντες, Σκορπιούς. Σπανιότερα με Τοξότες.



Πότε θα παντρευτώ: Καταφέρατε να μείνετε ελεύθεροι μετά από τόσες ευκαιρίες; Ή μήπως μόλις απαλλαγήκατε από καταστάσεις που σας πίεζαν;



Και στις δύο περιπτώσεις, από τον Απρίλη εγκαινιάζεται μια νέα περίοδος για σας, όπου όλα θα ξεκινήσουν από την αρχή. Θα έχετε να ασχοληθείτε με πολλά θέματα και κυρίως με τα αισθηματικά σας και θα αποφασίσετε να δεσμευτείτε σοβαρά σύντομα.



Με την Αφροδίτη (Απρίλιο-Αύγουστο) και ταυτόχρονα τον Δία (Ιούνιος 2012-Ιούνιος 2013) στο ζώδιό σας προετοιμαστείτε: αφού περάσετε από κόσκινο όλες τις γνωριμίες και τις σχέσεις, (λόγω των εκλείψεων που σας «πιάνουν) θα πάρετε την οριστική απόφαση να παντρευτείτε μέσα στην επόμενη διετία.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ



Είστε από τα ζώδια που θέλετε να συνυπάρχετε μαζί με κάποιον, να τον φροντίζετε και να σας φροντίζει.



Είναι χαρακτηριστικό το «δέσιμο» που αποκτάτε με το σύντροφό σας και όταν πηγαίνουν όλα όπως τα έχετε υπολογίσει, δεν υπάρχει πιο ευτυχισμένο ζώδιο από σάς στο γάμο.



Παρόλα αυτά, διατηρείτε αρκετές επιφυλάξεις μέχρι να φτάσετε στο σημείο να αποφασίσετε να παντρευτείτε, νιώθοντας ότι κατά κάποιον τρόπο ο γάμος θα σας περιορίσει ή θα σας φορτώσει ευθύνες. Από την άλλη, λόγω της υπερβολικής κτητικότητάς σας, οι ίδιοι θέλετε να περιορίσετε το σύντροφό σας.



Έτσι παντρεύεστε σε μεγάλη ηλικία (ή βρίσκετε την αληθινή αγάπη σε μεγαλύτερη ηλικία) και αυτή η «στατιστική διαπίστωση» συνιστά να αποφεύγεται ο γάμος πριν τα 30 ή να υπάρχει κάποια διαφορά ηλικίας με το σύντροφο.



Ο γάμος τελικά προκύπτει τόσο από την ανάγκη σας για ασφάλεια όσο και από αγάπη. Το σπίτι σας είναι πραγματικά το κάστρο σας και σας αρέσει να διασκεδάζετε εκεί μέσα. Είστε καταπληκτικοί μάγειρες και καλοί οικοδεσπότες.



Παραδοσιακά «ταιριάσματα»: Με τα υπόλοιπα «υδάτινα» ζώδια: Με Σκορπιούς, Ιχθύς. Επίσης, με Ταύρους και Παρθένους. Σπανιότερα με Αιγόκερους.



Πότε θα παντρευτώ: Προετοιμαστείτε για μεγάλες αλλαγές. Αφού περάσατε στραπάτσα και αναποδιές τα δύο προηγούμενα χρόνια, τώρα έφτασε η ώρα να ακούσετε τις καμπάνες του γάμου. Εάν έχετε ήδη κάποια σχέση, ίσως να το έχετε προγραμματίσει κιόλας, ενώ αν είστε ελεύθεροι, όλα θα εξελιχθούν πολύ γρήγορα.



Αν ψάχνετε, εντείνετε τις προσπάθειές σας για να ανακαλύψετε το σύντροφό σας με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, από τις 8 Αυγούστου μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου. Πολλοί από εσάς θα παντρευτείτε από τον Οκτώβριο του 2012 και μέσα στα επόμενα δυόμιση χρόνια, με τον Κρόνο στο Σκορπιό και ιδιαίτερα με τον Δία στο ζώδιό σας (από τον Ιούνιο του 2013 μέχρι τον Ιούλιο του 2014).



ΛΕΩΝ ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ



Είστε το είδος του εραστή που θέλουν όλοι. Η αφοσίωση και η γενναιοδωρία που προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα σάς κάνουν περιζήτητους συντρόφους.



Ωστόσο, τα προβλήματα αρχίζουν αμέσως μετά τον γάμο, όπου διαπιστώνετε ότι τίποτε δεν είναι όπως ήταν κατά την διάρκεια της ελεύθερης σχέσης.



Η επιθυμία σας για ανεξαρτησία και παράλληλα η ανάγκη να βάλετε χαλινάρι στο σύντροφο αρχίζουν να δημιουργούν αναπόφευκτες συγκρούσεις.



Θέλετε να κάνετε τα πάντα με το δικό σας τρόπο, όποτε θελήσετε και όταν θελήσετε. Αυτή η συμπεριφορά δεν βοηθάει το γάμο, εκτός αν βρείτε ένα σύντροφο που να μπορεί να προσαρμοστεί στο στυλ σας.



Αν ο σύντροφός σας διαθέτει την «εξυπνάδα» να μην περιορίσει την ελευθερία σας, όλα θα πάνε καλύτερα. Όπως και να ‘χει, θα πρέπει να εδραιώσετε αμοιβαία κατανόηση με το σύντροφό σας, να μην είστε αυταρχικοί μαζί του, και να τον αντιμετωπίζετε σαν ίσος προς ίσο.



Σημαντικό ρόλο παίζει και η φιλία που θα αναπτυχθεί μεταξύ σας. Το σπίτι σας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα όμορφο, να αναδεικνύει το προσωπικό σας γούστο και να είναι εξοπλισμένο με όλες τις υλικές ανέσεις.



Παραδοσιακά «ταιριάσματα»: Με τα υπόλοιπα «πύρινα» ζώδια: Κριούς και Τοξότες. Επίσης, με Διδύμους και Ζυγούς. Σπανιότερα με Υδροχόους.



Πότε θα παντρευτώ: Για πολλούς από εσάς το 2012 είναι η χρονιά γάμου και καθώς διαβάζετε αυτές τις γραμμές ίσως και να τον έχετε «κλείσει» ή να τον περιμένετε πως και πως.



Το θέμα είναι να μην πετάτε στα σύννεφα, να σκεφτείτε με ωριμότητα και να προχωρήσετε. Προσέξτε μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Εξετάστε, ερευνήστε, ζητήστε και την συμβουλή φιλικών σας ατόμων και προχωρήστε αφού σιγουρευτείτε ότι όλα είναι καλά και κυρίως αφού πιστέψετε βαθιά μέσα σας ότι τα αισθήματά σας είναι αληθινά και δεν θα εξατμιστούν γρήγορα.



Αν είστε ακόμα ανέτοιμοι για γάμο, μπορείτε να προχωρήσετε σε συγκατοίκηση και να παντρευτείτε με το Δία στο ζώδιό σας, από τον Ιούλιο του 2014 μέχρι τον Αύγουστο του 2015.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ



Αντιμετωπίζετε με δυσκολία τις συζυγικές σχέσεις. Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα για σας να συνδεθείτε με άλλους.



Παράλληλα, δεν φημίζεστε για το πάθος σας κι έτσι η έγγαμη ζωή σας, σπάνια θα είναι θυελλώδης και ταραχώδης.



Μπορεί να μην είστε το άτομο που σας αρέσει να επιδεικνύετε τα αισθήματά σας, - δεν θα κάνετε ποτέ δημόσια επίδειξη της αγάπης σας – αλλά είστε αρκετά ρομαντικοί, με τον τρόπο σας. Πολλές φορές όμως παρόλο που είστε ευγενικοί και αγαπητοί, η υπερβολική κριτική που ασκείτε, απομακρύνει τους άλλους από κοντά σας.



Απαιτείτε πάντα την τελειότητα, με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε εύκολα. Θα πρέπει λοιπόν που και που να παραβλέπετε τις αδυναμίες των άλλων και να συμφιλιώνεστε με αυτές.



Είναι απαραίτητο να βρείτε ένα σύντροφο που θα συμπάσχει με τα προβλήματά σας και εσείς από την μεριά σας, θα προθυμοποιηθείτε να κάνετε θυσίες για τη σχέση σας.



Το σπίτι σας θα πρέπει να είναι τακτοποιημένο και καθαρό, αλλά η έμμονη ιδέα σας για την τάξη μπορεί να εξαγριώσει το σύντροφό σας, που δεν θα συμμερίζεται αυτή την ανάγκη σας. Γι’ αυτό, η Παρθένος υποδεικνύει τον τρόπο ζωής του εργένη.



Ίσως να έχετε έναν έμφυτο φόβο για σχέσεις πριν από το γάμο, φοβούμενοι την εγκατάλειψη ή ότι δεν θα μπορέσετε ποτέ να βρείτε κάποιον για να ζήσετε την ιδανική σχέση.



Παραδοσιακά «ταιριάσματα»: Με τα υπόλοιπα «γήινα» ζώδια: με Ταύρους και Αιγόκερους. Επίσης, με Καρκίνους και Σκορπιούς. Σπανιότερα με Ιχθύς.



Πότε θα παντρευτώ: Το 2012 είναι μια χρονιά – σταθμός για σας, αφού με τον Δία σε ευνοϊκότατη θέση για εσάς- μέσα από το ζώδιο του Ταύρου μέχρι τον Ιούνιο- μάλλον δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε άλλο στην ιδέα του γάμου.



Ειδικά όσοι έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα καταλάβετε ότι ο άνθρωπος με τον οποίο είστε μαζί, πληροί όλες τις προϋποθέσεις, για να τον παντρευτείτε.



Από την άλλη όσοι είστε ελεύθεροι, μια γνωριμία που θα κάνετε μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα σας οδηγήσει σε μια μακροχρόνια σχέση που θα έχει αίσιο τέλος μετά από μια «δοκιμαστική» τριετία, με τον Δία στο ζώδιό σας (Αύγουστος 2015-Σεπτέμβριος 2016).



ΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ



Όχι μόνο είστε από τα ζώδια που αναζητάτε τον γάμο, αλλά η ανάγκη σας για μια ένωση που θα σας παρέχει με οποιοδήποτε τρόπο ασφάλεια, σας οδηγεί πολλές φορές σε ένα βιαστικό γάμο και σε ένα εξίσου βιαστικό διαζύγιο.



Είναι παράξενο το ότι αν και είστε από τα ιδιαίτερα βολικά άτομα, «μαγνητίζετε» συντρόφους που είναι ενεργητικοί, επιθετικοί, προκλητικοί, καινοτόμοι, και πρωτοπόροι.



Και πραγματικά είναι καλό για σας να βρείτε ένα σύντροφο που δεν απογοητεύεται από τα εμπόδια. Κάποιον που να μπορεί να σας διεκδικεί. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα μπορεί να σας κυριαρχήσει. Αντίθετα, αν προσβάλει την αίσθηση της δικαιοσύνης σας, θα τα βρει σκούρα.



Είναι επίσης παράδοξο, ότι ενώ αγαπάτε την αρμονία και την ειρήνη, οι συγκρούσεις χαρακτηρίζουν πολλές από τις σχέσεις σας, συμπεριλαμβανομένου και του γάμου σας.



Εάν κοντραριστείτε με τον σύντροφό σας, θα βρείτε τρόπο να τον εκδικηθείτε. Προσπαθείτε να έχετε το πάνω χέρι σε όλα τα θέματα του σπιτιού. Για να είναι αποτελεσματικός ο γάμος σας, θα πρέπει ο σύντροφός σας να μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.



Παραδοσιακά «ταιριάσματα»: Με τα υπόλοιπα «αέρινα» ζώδια: Διδύμους και Υδροχόους. Με Λέοντες και Τοξότες. Σπανιότερα με Κριούς.



Πότε θα παντρευτώ: Για σας τα πράγματα φαίνονται ιδιαίτερα ευνοϊκά. Είτε έχετε σχέση, είτε όχι, θα δεχτείτε ξαφνικές προτάσεις γάμου, που δεν αποκλείεται να προκύψουν με απρόσμενους και με «εκκεντρικούς» τρόπους. Βλέπετε, ο Ουρανός που έχει εγκατασταθεί στον τομέα του γάμου δεν συμπαθεί τον «συντηρητισμό» ενώ του «αρέσει» το μοντέρνο, το «προχωρημένο». Από την άλλη πλευρά ο Κρόνος που περατώνει τη διετή διέλευσή του από το ζώδιό σας είναι πιθανό να σας έχει «φορέσει» ήδη την κουλούρα ή να ετοιμάζεται να το κάνει μέχρι τον τέλος του 2012!



Αν βρίσκεστε στο ψάξιμο, έχετε πολλές πιθανότητες να βρείτε το ταίρι σας από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο (Αφροδίτη-Δίας στους Διδύμους) και να το παντρευτείτε χωρίς πολλές-πολλές σκέψεις.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ



Συγκαταλέγεστε στους καλύτερους εραστές, αφού ξέρετε ενστικτωδώς τι θέλει ο σύντροφός σας. Έχετε ένταση και πάθος στον έρωτα και οι άνθρωποι που έχουν περάσει από την ζωή σας, δεν σας ξεχνούν ποτέ. Έχετε ξετρελάνει πολλούς με τη «μαγνητική» γοητεία σας και προσφέρετε τα ίδια σε όλους, είτε πρόκειται για εφήμερη σχέση, είτε για αληθινή αγάπη.



Παντρεύεστε μετά από ώριμη σκέψη και αυστηρή επιλογή. Αφού επιλέξετε το σύντροφο – με ομολογουμένως πολύ αυστηρά κριτήρια – «κολλάτε» στον γάμο και ακόμη και αν περάσετε αρκετές θύελλες κατά καιρούς, παραμένετε πιστοί σύντροφοι, αλλά και πολύ ζηλιάρηδες.



Υπάρχει αρκετή ξεροκεφαλιά στις σχέσεις σας και παρόλο που είστε βολικοί και σταθεροί, είστε αρκετά ισχυρογνώμονες και επίμονοι. Ο γάμος γίνεται από αγάπη, αλλά θα πρέπει να υπάρχουν κάποιες υλικές πολυτέλειες, για να θεωρείται επιτυχημένος.



Γενικά πάντως, ο γάμος σάς φέρνει υλικά οφέλη. Το σπίτι σας θα είναι άνετο και αριστοκρατικό, αλλά όχι βαρυφορτωμένο, δεδομένου ότι έχετε μια τάση στη λεπτομέρεια και προτιμάτε το μινιμαλιστικό στυλ.



Παραδοσιακά «ταιριάσματα»: Με τα υπόλοιπα «υδάτινα» ζώδια: Με Καρκίνους και Ιχθύες. Επίσης, με Αιγόκερους και Παρθένους. Σπανιότερα με Ταύρους.



Πότε θα παντρευτώ: Οι διάφορες ανακατατάξεις που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια, έγιναν αιτία να επανεκτιμήσετε πολλά δεδομένα στις σχέσεις σας, με αποτέλεσμα να μπορείτε μετά από όλες αυτές τις εμπειρίες, να χαράξετε την μελλοντική σας πορεία με ωριμότητα.



Παρόλα αυτά, οι αδέσμευτοι μέσα στο 2012 θα γνωρίσετε τον μελλοντικό σας σύντροφο και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ενωθείτε με τα δεσμά του γάμου, μέχρι το τέλος του 2014. Και αυτό γιατί ο Δίας θα βρίσκεται στον τομέα του γάμου (στον Ταύρο) μέχρι τον Ιούνιο, ενώ από τον Οκτώβριο του 2012 ο Κρόνος στο ζώδιό σας (για τα επόμενα δυόμιση χρόνια) θα σας ωθήσει να δείτε σοβαρά τη σχέση σας.



ΤΟΞΟΤΗΣ ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ



Είστε αρκετά άστατοι και έχετε ανάγκη από ποικιλία στις σχέσεις σας.



Αν και είστε στοργικοί, δεν είστε πολύ εκδηλωτικοί. Δεν θέλετε πολλές αγκαλιές, δώρα, αγάπες και λουλούδια, με αποτέλεσμα πολλοί να θεωρούν ότι σας λείπει το ενδιαφέρον. Εντούτοις, κάνετε αρκετά μεγάλες «θυσίες» για τους αγαπημένους σας.



Ορειβασία, ιππασία, αλλά και ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς είναι δραστηριότητες που σας αρέσει να μοιράζεστε μαζί με το ταίρι σας, αφού το ρίσκο και ο κίνδυνος είναι μέσα στην φύση σας. Ο γάμος με κάποιον που δεν μπορεί να συμβαδίσει με το ρυθμό σας θα είναι μια αποτυχία, γι’ αυτό σιγουρευτείτε ότι το πρόσωπο με το οποίο θα δεσμευτείτε, είναι περιπετειώδες, έχει κοινά ενδιαφέροντα με σας και δεν φοβάται τίποτα.



Η καλή πνευματική επικοινωνία είναι επίσης απαραίτητη. Με ένα σύντροφο εξίσου πολυάσχολο και δραστήριο όσο εσείς, η ένταση που φέρνει κατά καιρούς ένας γάμος, θα ξεπερνιέται εύκολα.



Παρόλο που τα παιδιά, δεν είναι η άμεση προτεραιότητά σας, γίνεστε καλοί γονείς, διαθέτετε τεράστια υπομονή μαζί τους και τα αντιμετωπίζετε με τον σεβασμό που αξίζουν.



Το σπίτι σας αποπνέει την προσωπικότητά σας, και δεν υιοθετείτε τις ιδέες που εφαρμόζουν πολλοί, καθώς θέλετε να είστε διαφορετικοί.



Παραδοσιακά «ταιριάσματα»: με τα υπόλοιπα «πύρινα» ζώδια: Κριούς και Λέοντες. Επίσης, με Υδροχόους και Ζυγούς. Σπανιότερα με Διδύμους.



Πότε θα παντρευτώ: Καθοριστική χρονιά για σας είναι το 2012 αφού θα δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα ιδιαίτερα μέσα στο δεύτερο εξάμηνο, αφού ο Δίας θα περάσει στον τομέα του γάμου σας τον Ιούνιο, ενώ η Αφροδίτη θα βρίσκεται εκεί από τον Απρίλιο.



Οι μακροχρόνιες σχέσεις που δοκιμάστηκαν και πέρασαν από συμπληγάδες, βρίσκουν το δρόμο για την εκκλησία, ενώ οι καινούργιες που θα δημιουργηθούν τώρα, θα εξελιχθούν ραγδαία, αφού οι περισσότερες από αυτές θα έχουν επισημοποιηθεί μέχρι το τέλος του 2013!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ



Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Κρόνος, σας ωθεί να είστε ήρεμοι, πρακτικοί και σοβαροί, ενώ κατά βάθος έχετε μια φλογερή και αθεράπευτη επιθυμία για την αληθινή αγάπη.



Χρειάζεστε ψυχική επαφή με το σύντροφό σας και ο γάμος μπορεί να καλύψει τις βαθιές συναισθηματικές σας ανάγκες. Αυτό θα επιτευχθεί όταν εξασφαλίσετε ένα σύντροφο ο οποίος θα είναι σωστός γονιός και παράλληλα θα σας κάνει να νιώθετε υπερήφανοι.



Τα πρωταρχικά σας ενδιαφέροντα είναι ένα σταθερό σπίτι και η πίστη μέσα στο γάμο. Πράγματι, αγαπάτε πολύ το σπίτι, γι’ αυτό και διατηρείτε ισχυρούς δεσμούς και με την πατρική οικογένεια. Έτσι, σημαντικό ρόλο θα παίξει για σας ο σύντροφός σας να αγαπάει και να σέβεται τους συγγενείς σας.



Σπάνια παντρεύεστε βιαστικά και απεχθάνεστε το χωρισμό, αλλά εάν κάτι τέτοιο συμβεί είναι οριστικό. Είστε πολύ πιστοί και αφοσιωμένοι.



Ακόμη και αν υπάρξουν πολλές διακυμάνσεις στο γάμο, με το πέρασμα του χρόνου, οι δεσμοί της ένωσης δυναμώνουν. Είστε αρκετά καλοί και στοργικοί γονείς και επιθυμείτε πάντα το καλύτερο για το μέλλον των παιδιών σας.



Παραδοσιακά «ταιριάσματα»: Με τα υπόλοιπα «γήινα» ζώδια: με Ταύρους και Παρθένους. Με Ιχθύς και Σκορπιούς. Σπανιότερα με Καρκίνους .



Πότε θα παντρευτώ: Ήδη από το 2008 (σε μια πρώτη φάση με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας) και το 2010 (σε μια δεύτερη, με τον Κρόνο στο Ζυγό) οι σχέσεις σας έχουν μπει σε μια περίοδο δοκιμασίας και τα αποτελέσματα για τους περισσότερους από εσάς έχουν ήδη γίνει φανερά. Όσοι από εσάς διατηρείτε σχέσεις μακροχρόνιες, που μέχρι τώρα εμποδίζονταν από διάφορους παράγοντες, προετοιμαστείτε μέσα στους επόμενους μήνες να υπερπηδήσετε όλα τα εμπόδια –με τον Δία στον Ταύρο-και να φτάσετε στο ποθητό αποτέλεσμα, ακόμα και μέχρι τον Ιούνιο του 2012.



Οι ελεύθεροι, που θα κάνετε νέες γνωριμίες αυτό το διάστημα, θα κάνετε σχέσεις που θα αποδειχθούν πολύ σημαντικές και μέχρι το τέλος του 2014 με τον Κρόνο στο Σκορπιό, θα ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ



Είστε αρκετά ανεξάρτητοι και δεν αποζητάτε τον γάμο, αφού βλέπετε ότι δεν μπορείτε να ταιριάξετε εύκολα με έναν άλλο άνθρωπο.



Επιτρέπετε σε πολύ λίγους ανθρώπους να καταπατήσουν τον προσωπικό σας χώρο και αυτά είναι τα άτομα τα οποία συμμερίζονται τα καλλιτεχνικά και διανοητικά σας ενδιαφέροντα, ενώ ταυτόχρονα έχουν την ίδια αγάπη για την ελευθερία με εσάς.



Υπάρχει τάση να παντρευτείτε μ’ ένα ισχυρό και εξουσιαστικό άτομο, κάποιον που ίσως να είναι η αντανάκλαση του εαυτού σας, αλλά αυτό ίσως σας οδηγήσει σε συγκρούσεις, αφού κανείς δεν θα είναι πρόθυμος να κάνει συμβιβασμούς.



Το γόητρο του συντρόφου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επιλογή σας και αν μπορέσει να αναλάβει την ηγεσία, αφήνοντάς σας ελεύθερους να εκφράσετε τις διανοητικές σας ικανότητες, έχετε πολλές πιθανότητες να πετύχετε.



Αγαπάτε το σπίτι σας και σας αρέσει να ασχολείστε με δραστηριότητες του σπιτιού, είτε μαγειρεύοντας, είτε εφευρίσκοντας δικά σας χόμπι. Συμπεριφέρεστε στα παιδιά με σεβασμό και δίνετε την απαραίτητη προσοχή στις απόψεις τους.



Παραδοσιακά «ταιριάσματα»: Με τα υπόλοιπα «αέρινα» ζώδια: Με Ζυγούς και Διδύμους. Επίσης, με Κριούς, με Τοξότες, αλλά και με Σκορπιούς. Σπανιότερα με Λέοντες.



Πότε θα παντρευτώ: Δυστυχώς όσο και αν αποζητάτε την αρμονία και την ανεξαρτησία συγχρόνως, τα τελευταία χρόνια δεν ήταν τα καλύτερα, καθώς ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας «θόλωνε την κρίση σας». Κυνηγήσατε «χίμαιρες» και εξιδανικεύσατε λάθος ανθρώπους.



Αντίθετα, οι σχέσεις που «άντεξαν» και όσες ξεκινούν τώρα, έχουν πολλές πιθανότητες για αίσιο τέλος . Τα πράγματα αλλάζουν μέσα στο καλοκαίρι του 2012 με την είσοδο του Δία στους Διδύμους, τον πιο ερωτικό και δημιουργικό χώρο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Μάλιστα, οι πιθανότητες αυξάνονται, καθώς η Αφροδίτη θα παραμείνει στον ίδιο τομέα από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο. Πολλοί θα αποφασίσετε τη δέσμευση μέχρι το καλοκαίρι του 2013!



ΙΧΘΥΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ



Ονειρεύεστε μια σχέση παραμυθένια, καθώς είστε περισσότερο ερωτευμένοι με την ιδέα της αγάπης, παρά με την ίδια την αγάπη.



Η αναζήτηση σάς φαίνεται περισσότερο διασκεδαστική από ότι το τελικό αποτέλεσμα, γι’ αυτό όταν εξασφαλίσετε το αντικείμενο της επιθυμίας σας, μπορεί να χάσετε το αρχικό ενδιαφέρον σας.



Η εξωτερική εμφάνιση σάς έλκει αρκετά, αλλά αν διαπιστώσετε ότι ο σύντροφός σας δεν είναι νοήμων, η προσοχή σας αποσπάται εντελώς. Χρειάζεστε λοιπόν ένα διανοούμενο σύντροφο που θα κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα, θα ασχοληθεί με τις λεπτομέρειες, και θα σας αφήσει να ζήσετε το όραμά σας.



Παρόλο που ελπίζετε και προσδοκάτε έναν τέλειο γάμο, οι συχνές αλλαγές της διάθεσής σας μπορεί να είναι η αιτία που θα δημιουργούνται εντάσεις κατά καιρούς. Επίσης η καχυποψία και η ζηλοτυπία σας - πολλές φορές χωρίς λόγο – θα δημιουργήσουν αρκετές συγκρούσεις.



Το σημαντικότερο συστατικό στην σχέση για σας είναι η αγάπη. Είστε ευγενικοί, ευαίσθητοι, και ατελείωτα ρομαντικοί, εκτιμάτε την πίστη στον γάμο και θα είστε καλοί και στοργικοί στο σύζυγο και τα παιδιά σας.



Αν και αφήνετε το σύντροφό σας να πάρει έναν κυρίαρχο ρόλο στα κοινά, επιθυμείτε να κυβερνάτε στο σπίτι.



Παραδοσιακά «ταιριάσματα»: Με τα υπόλοιπα «υδάτινα» ζώδια: Με Σκορπιούς και Καρκίνους. Με Ταύρους και Αιγόκερους. Σπανιότερα με Παρθένους.



Πότε θα παντρευτώ: Το 2012 είναι μια πολύ θετική χρονιά και παρά τα όποια προβλήματα έχουν προκύψει στις σχέσεις, θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε μια χαρά και να προγραμματίσετε το γάμο σας. Αν πάλι κάποιοι από σας δεν αντέξετε την πίεση και φτάσετε στον χωρισμό, σύντομα θα αντικαταστήσετε την παλιά σχέση με μια καινούργια, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, που θα σας κάνει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο του γάμου. Όπως και να ‘χει, μέχρι το τέλος του 2012 πολλοί από εσάς θα έχετε περάσει το κατώφλι της εκκλησίας.



Όσοι δημιουργήσετε δεσμό μέσα στο 2012, αλλά δεν σκοπεύετε να τον επισημοποιήσετε άμεσα λόγω κρίσης ή άλλων εμποδίων, θα χρειαστεί να περιμένετε το 2013 με 2014 όταν ο Κρόνος θα βρίσκεται στο φιλικό Σκορπιό και με ακόμη πιο μεγάλη εύνοια όταν ο Δίας περάσει στον Καρκίνο (Ιούνιος 2013-Ιούλιος 2014).



Πηγή









Το είδαμε: εδώ

Share
Loading