Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Λεσβιακά όργια με μαστίγια και μερέντες στο πανεπιστήμιο της Κολούμπια [βίντεο]

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF





Πέντε φοιτήτριες αποφάσισαν να ξεγυμνωθούν και να επιδοθούν σε ερωτικά παιχνίδια μέσα στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου της Κολούμπια.



Η Κόκο Γιάνγκ και η Κάρλεϊ Σκιορτίνο είναι φοιτήτριες της Ιστορίας της Τέχνης ενώ αποφάσισαν να φτιάξουν την μικρού μήκους ταινία για να περάσουν το δικό τους φεμινιστικό μήνυμα ενάντια στο όρο «υστερία».

Για την ιστορία, ο συγκεκριμένος όρος χρησιμοποιήθηκε τον 19ο αιώνα για να κατηγοριοποιήσει τις γυναίκες που εξέφραζαν την ερωτική τους επιθυμία χαρακτηρίζοντας τες ως «υστερικές».

Το έργο των δύο φοιτητριών φέρει τον τίτλο «Initiation», δηλαδή «Μύηση» και η Κοκό Γιάνγκ μίλησε στο Observer και ανέφερε ότι είναι εμπνευσμένος από την ελληνική μυθολογία.

«Οι περισσότεροι άντρες που είδαν το βίντεο μας, απωθήθηκαν. Το βρήκαν αποκρουστικό. Θέλουν να δουν γυμνά κορίτσια, είναι κολλημένοι με αυτό. Όταν αρχίσαμε να κάνουμε όμως αποτρόπαια για αυτούς και παράξενα πράγματα, άρχισαν να αντιδρούν» είπε η Κοκό και συνέχισε λέγοντας τον σκοπό της δημιουργίας της ταινίας: «Θέλουμε να ασκήσουμε κριτική στη κοινωνία, στη δομή της, στα στερεότυπα και στο πώς οι γυναίκες αντιμετωπίζονται μέσα στον ακαδημαϊκό χώρο» .

Οι φοιτήτριες υποστήριξαν ότι επέλεξαν τον χώρο του πανεπιστημίου για να γυριστεί το βίντεο επειδή στο Κολούμπια δεν υπάρχει αίθουσα με γυναικείο όνομα.



Νίκησε την ΚΡΙΣΗ.....Γίνε Αεροσυνοδός , μόνο σε 2 μήνες και διεκδίκησε μία θέση εργασίας σε ΟΛΕΣ τις Αεροπορικές Εταιρίες του Κόσμου.






Το είδαμε: εδώ

Share
Loading