Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Aυτά είναι τα 5 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από την τσάντα σου στις καλοκαιρινές διακοπές.

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Για κάθε ενδεχόμενο φρόντισε μέσα στην τσάντα σου, πέρα από τα κλειδιά και το κινητό σου, να υπάρχουν τα απολύτως απαραίτητα.

Οι διακοπές του καλοκαιριού για κάποιους ξεκινούν πολύ άμεσα, για κάποιους άλλους απέχουν ακόμα αρκετές εβδομάδες, όμως τα ηλιόλουστα σαββατοκύριακα αποτελούν μια ιδανική ανάπαυλα από την απαιτητική καθημερινότητα. Όταν λείπεις για weekend ή για διακοπές υπάρχουν μερικά σωτήρια πράγματα που, εφόσον βρίσκονται στην τσάντα που έχεις παντού μαζί σου, σε βγάζουν από κάθε δύσκολη θέση. Ποια είναι αυτά;
1. Φορτιστής κινητού. Με τόσες φωτογραφίες με φόντο θάλασσα, ποσταρίσματα στο instagram, μουσικές από το youtube και γενικώς επικοινωνία στα social media με φίλους η μπαταρία του κινητού κρατά πολύ λιγότερο από ότι στην καθημερινότητα. Ένας φορτιστής εξασφαλίζει πως δεν θα ξεμείνεις ποτέ από κινητό.
2. Παυσίπονο. Μια, έχε πάντα στην τσάντα σου μια καρτέλα από απλά ή ενισχυμένα με παρακεταμόλη παυσίπονα. Δεν φαντάζεται σε πόσες διαφορετικές περιπτώσεις μπορεί να σου χρειαστούν. Η περίοδος που μπορεί να έρθει νωρίτερα (λόγω της θάλασσας) και εντονότερα (λόγω της ζέστης) φέρνει μαζί της ενοχλητικό πόνο που το παυσίπονο και θα προλάβει και θα εξαφανίσει. Το ξενύχτι και τα θεαματικά εξωτικά κοκτέιλ μπορεί να σε κάνουν να ξυπνήσεις με πονοκέφαλο –που το παυσίπονο θα καταπολεμήσει. Το ίδιο αποτελεσματικό θα είναι και αν το βραδινό αγιάζι σου στοιχίσει ένα ελαφρύ κρύωμα με δέκατα –εκεί είναι ακόμα καλύτερα να αναζητήσεις μια εξειδικευμένη cold and flu εκδοχή. Ένα παυσίπονο σώζει, όπως και να έχει.
3. Ένα κραγιόν σε φυσικό κοραλί χρώμα, ούτε πολύ ματ, ούτε πολύ γυαλιστερό. Το καλοκαίρι ένα ελαφρύ μακιγιάζ με φρουτένια, λαχταριστά χείλη και αναψοκοκκινισμένα μάγουλα (εφέ που αν δεν στο κάνει ο ήλιος, μπορείς να το δημιουργήσεις χρησιμοποιώντας λίγο κραγιόν ως ρουζ) είναι ότι πρέπει και αρκεί μόνο ένα προϊόν για να το πετύχεις.
4. Υγρά μαντηλάκια. Καθαρίζουν τα χέρια, μπορεί να δροσίσουν ολόκληρο το σώμα, αλλά να χρησιμεύσουν και σαν πρόχειρη λύση ντεμακιγιάζ αν τελικά δεν επιστρέψεις το βράδυ στο σπίτι.
5. Ανάλατους ξηρούς καρπούς. Είναι το καλύτερο σνακ για να πάρεις ενέργεια και παρόλο που έχουν αρκετές θερμίδες, είναι καλές θερμίδες. Δεν παθαίνουν τίποτα από τη ζέστη και ακόμα και αν ξεχαστούν 2-3 μέρες μέσα στην τσάντα δεν μπαγιατεύουν, ούτε χαλάνε. 


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading