Υλικά συνταγής
για τα μάφινς
- 125 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
- 250γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του κοσκινισμένο
- 200γρ. ζάχαρη
- 2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
- 70ml γάλα
- 100ml χυμός πορτοκάλι (φυσικός)
- 1 πορτοκάλι (το ξύσμα του)
- 1 βανίλια
- 4 κ.σ. κακάο κοσκινισμένο
για το σχέδιο μίνιονς
- 500γρ. ζαχαρόπαστα κίτρινη
- 250γρ. ζαχαρόπαστα λευκή
- 250γρ. ζαχαρόπαστα μαύρη
- βρώσιμο σπρέι ασημί ή γκρί
- στυλό με βρώσιμο μαύρο χρώμα
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Το είδαμε: εδώ