Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Απρίλιος '16: 7 αλβανοί στρατιώτες του ελβετικού στρατού ξεδιπλώνουν την αλβανική σημαία και κάνουν με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού αετού...

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF


(σχόλιο Γ.Α.:Απρίλιος '16: 7 αλβανοί στρατιώτες του ελβετικού στρατού ξεδιπλώνουν την αλβανική σημαία και κάνουν με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού αετού...Ιούνιος '16: 7 αλβανοί στρατιώτες του αυστριακού στρατού κάνουν το ίδιο...Ιανουάριο '17, 7 αλβανοί στρατιώτες κάνουν το ίδιο στον ελληνικό στρατό...(όπως και τον Ιούνιο του '16)...οι "επτάδες" πόσο "τυχαίες" ήταν;


Αντιδράσεις για επτά Ελβετούς στρατιώτες με την αλβανική σημαία

Απρίλιος 10, 2015.

Σκόπια.

Αλβανικά μέσα ενημέρωσης παρουσίασαν μια φωτογραφία με επτά στρατιώτες της Ελβετίας να ποζάρουν με την αλβανική σημαία, μια εικόνα που μεταδόθηκε αμέσως στα κοινωνικά δίκτυα και έτυχε σφοδρής κριτικής και από τα σκοπιανά μέσα ενημέρωσης.

Η εφημερίδα των Σκοπίων, ‘Dnevnik’ παρουσιάζοντας το θέμα, γράφει ότι οι στρατιώτες της Ελβετίας είναι αλβανικής καταγωγής και η φωτογραφία προκλητική και ‘προδοτική’ για την Ελβετία.
Παρουσιάζει και τις αντιδράσεις ενός αξιωματικού του ελβετικού στρατού ο οποίος δηλώνει «Αυτή η φωτογραφία αντιστοιχεί με προδοσία» και προσθέτει ότι κατανοεί ότι οι στρατιώτες διατηρούν τις εθνικές τους ρίζες αλλά πρέπει να έχουν γνώση ότι φορούν τη στολή του ελβετικού στρατού και πρέπει να εξυπηρετούν τα συμφέροντα αυτού του στρατού.
Ενώ ο εκπρόσωπος του ελβετικού στρατού Κριστόφ Μπρούνερ δήλωσε ότι θεωρεί απαράδεκτη τη φωτογράφιση αυτή και εκείνο που θέλουμε είναι οι στρατιώτες μας να φωτογραφίζονται με τη σημαία μας και κάποια άλλη που για εμάς δεν έχει καμία σημασία».

Επίσης, ο Μάρκο Ρομάνο, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της Ελβετίας σημείωσε ότι η φωτογραφία αυτή που δημοσιεύθηκε στα αλβανικά μέσα ενημέρωσης είναι απαράδεκτη και ενέχει στοιχεία προδοσίας.
Η φωτογραφία έγινε πρωτοσέλιδο στις αλβανικές εφημερίδες με τον τίτλο «Ελβετοί στρατιώτες υψώνουν την αλβανική σημαία», προφανώς ικανοποιώντας τα συμπλέγματα των Αλβανών.

http://www.echedoros-a.gr
.........................................

7 Αλβανικής καταγωγής στρατιώτες του αυστριακού στρατού κάνουν με τα χέρια τους το "εθνικιστικό σύμβολο του αλβανικού αετού"



21 Ιουνίου 2015

Αλβανικής καταγωγής στρατιώτες του αυστριακού τακτικού στρατού , κάνουν με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού δικέφαλου αετού, προκαλώντας πολλά και...

Αλβανικής καταγωγής στρατιώτες του αυστριακού τακτικού στρατού , κάνουν με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού δικέφαλου αετού, προκαλώντας πολλά και καυστικά σχόλια στην ίδια την Αυστρία.
Δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό , αλλά για κάτι που επαναλαμβάνεται παντού στην Ευρώπη όπου υπάρχουν Αλβανοί, τονίζει το δημοσίευμα .
Οι Αλβανοί σύμφωνα με το δόγμα τους, προφανώς «καλά κάνουν» , αυτοί όμως που έχουν σφάλει θανάσιμα είναι οι υπεύθυνοι που τους δέχθηκαν να υπηρετήσουν σε κρίσιμους τομείς του κρατικού μηχανισμού , όπως είναι οι ένοπλες δυνάμεις. 

Υπενθυμίζεται ότι , σύμφωνα με το ίδιο αλβανικό δημοσίευμα , πριν από λίγο καιρό δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες , Αλβανικής καταγωγής στρατιωτών , που υπηρετούν στο στρατό της Ελβετίας, οι οποίοι είχαν «απλώσει» μπροστά τους την αλβανική εθνική σημαία.
Αυτή τη φορά ένας αναγνώστης της αλβανικής εφημερίδας Bota Sot, έστειλε μια φωτογραφία που δείχνει μια ομάδα Αλβανικής καταγωγής στρατιωτών με στολή του αυστριακού στρατού να κάνουν με τα χέρια τους τον αλβανικό δικέφαλο αετό.
Ο αριθμός των Αλβανών που υπηρετούν στους στρατούς των ισχυρών ευρωπαϊκών χωρών αυξάνεται κάθε μέρα, αλλά όπου κι αν εξυπηρετούν δείχνουν την εθνική τους ταυτότητα, τονίζει η αλβανική ιστοσελίδα .
Η προειδοποίηση αυτή συμπεριλαμβάνει και την Ελλάδα , και τους αλβανικής καταγωγής πολίτες του ελληνικού κράτους που υπηρετούν ή θα υπηρετήσουν στις ένοπλες δυνάμεις, υπό οποιαδήποτε ειδικότητα η βαθμό.
Φανταστείτε δηλαδή να βρεθεί ανάλογη φωτογραφία, ( λέμε υποθετικά) με οποιονδήποτε μελλοντικό αλβανικής καταγωγής μαθητή στρατιωτικής σχολής στην πατρίδα μας.
«Θα σηκωθούν οι αθάνατοι ήρωες μας και θα μας κυνηγήσουν όλους, για την κατάντια μας. Οι ήρωες μας, που κράτησαν την ελληνικότητα της φυλής και του έθνους μας σε πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις , και προτίμησαν να «αποθάνουν» όπως έλεγε και ο Θ.Κολοκοτρώνης στα απομνημονεύματα του, για την ελευθερία της πατρίδος και του έθνους .
Σε ανάλυση από την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, το ζήτημα της ιθαγένειας των σπουδαστών των ελληνικών στρατιωτικών σχολών , αποτελεί μέγα ζήτημα για την επιβίωση του ελληνικού έθνους. Θα πρέπει αν ξανασυζητηθεί και να καταργηθεί το ισχύον νομικό διάταγμα, αλλιώς « ανοίγουμε κερκόπορτες» για την ίδια την Ελλάδα.

http://www.pentapostagma.gr

........................

Σάλος στο διαδίκτυο με Έλληνες στρατιώτες να σχηματίζουν τον αλβανικό αετό!


Ιούνιος 24, 2015 
Ερωτηματικά έχει προκαλέσει η φωτογραφία στρατιωτών που φέρουν το ελληνικό εθνόσημο και σχηματίζουν με τα δυο τους χέρια έναν αετό.
Η συγκεκριμένη χειρονομία παραπέμπει στον αλβανικό εθνικισμό και όπως ήταν λογικό έχει προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις.
Η φωτογραφία έχει αναρτηθεί σε αλβανόφωνη σελίδα στο facebook που φέρει τον τίτλο «Η ζωή είναι χαρά(JETA OSH QEF)».
Επίσημη ενημέρωση από το ΓΕΣ δεν υπάρχει προς το παρών, ωστόσο το ζήτημα ερευνάται ως προς τη γνησιότητα του, έτσι ώστε να γίνουν περαιτέρω ενέργειες.


...............................
7 Αλβανικής καταγωγής εθνικιστές στρατιώτες στον Ελληνικό Στρατό ?
Ιανουάριος 2017


λεπτομέρειες στο



Το είδαμε: εδώ

Share
Loading