Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Χοιρινό με πορτοκάλι στην κατσαρόλα

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Υλικά συνταγής

  • 1 κιλό μπούτι χοιρινό κομμένο σε μερίδες
  • 1 πράσο (μόνο το άσπρο μέρος) ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι λιωμένο ή ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 καρότο κομμένο σε ζάρια
  • 1 κ.σ. γεμάτη μουστάρδα
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 1 ποτηράκι κρασιού λευκό κρασί
  • 1 πορτοκάλι (ο χυμός και το ξύσμα του)
  • 1 κομματάκι βούτυρο φρέσκο
  • 1 λίτρο ζωμό λαχανικών (περίπου)
  • 1 λεμόνι (ο χυμός του)
  • 1 φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. κοφτή ρίγανη
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • αλάτι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στο Cooklos.gr


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading